DIN GRATIS GUIDE: 'Få den kærlighed, du altid har længtes efter'

Når det gælder kærlighedslivet har de fleste, på det dybe plan, ingen ide om, hvad der skal forandres for at give anderledes resultater.

Rigtig mange oplever, at have brugt mange kræfter, energi og tankekraft, uden der er sket de helt store forandringer.

Måske har du, som så mange andre, også forsøgt dig med alskens kurser, læst diverse selvhjælpsbøger, gået i terapi osv. måske endda selv taget en terapeutisk uddannelse, og har enorme mængder af viden om sind og psyke. Alt sammen for at ændre det der gør ondt, i mødet med kærligheden.

Og alligevel er der noget der forbliver det samme. Når det gælder kærlighedslivet har de fleste, på det dybe plan, faktisk ingen ide om, hvad der skal forandres for at give anderledes resultater. 

Denne guide kaster lys over, hvad det er der sker, og hvordan du kan ændre og forstå dit kærlighedsliv, én gang for alle

Efter din tilmelding, vil du modtage din gratis guide i en seperat mail.

Når du henter din guide, er du samtidig tilmeldt Hjerteakademiets Nyhedsbrevsliste. Der er udkommer nyt fra Hjerteakademiet ca. 1 gang om måneden, og du er til enhver tid, velkommen til at framelde dig igen.

Nyhedsbrevet indeholder inspiration såvel som tilbud og nyt om kurser, Heart Counselor Uddannelsen, foredrag, retreats mv.

Kærlig hilsen,
Hjerteakademiet

 

 
* angiver et påkrævet felt

Hjerteakademiet bruger den information, du giver os gennem denne tilmelding, til at opdatere dig med vores tilbud, inspiration og nyheder samt markedsføre vores produkter og tilbud.

Email Marketing Powered by Mailchimp